Rens clubkampioen senioren HTTC 2019!

Vrijdag 18 januari was het dan zover! De jaarlijkse clubkampioenschappen, en ditmaal voor het eerst op een vrijdagavond. Puur kijkend naar de opkomst, is dit tijdstip een succes: een recordaantal deelnemers van 45! Een oude bekende veroverde zijn titel weer terug: Rens is clubkampioen 2019 geworden! Lees verder voor het verslag. Lees verder Rens clubkampioen senioren HTTC 2019!

Clubkampioenschappen HTTC Jeugd 2019

Vrijdag 18 januari a.s. wordt het clubkampioenschap voor senioren gespeeld. Een weekje later, op 26 januari om 11.00 uur, is de jeugd aan de beurt en vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd plaats. Zoals het er nu naar uit ziet doen bijna alle jeugdspelers mee wat betekent dat er rond de twintig spelers strijden om de wisselbeker.

Jarenlang was dit een strijd tussen Ramon en Stijn met vorig jaar een verrassende winnaar, Tycho.

Voor een aantal spelers is dit de laatste mogelijkheid om hieraan mee te doen daar zij de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt of bijna zover zijn. Dit geldt voor Ivo, Ramon, Stijn, Sven en Tycho.

Wordt dit weer een voorspelbare finale of kunnen de spelers uit het tweede team wellicht al voor een verrassing zorgen?

Kom gerust een kijkje nemen zaterdag 26 januari, de koffie staat klaar.

Groet,

De Jeugdcommissie.

40-jarig jubileumfeest HTTC

Zaterdag 2 juni j.l. was het groot feest: HTTC bestaat dit jaar 40 jaar. Dat mocht goed gevierd worden! De dag begon met zogenaamd ‘inlooptafeltennis’. Met name voor oud-leden een mooie kans om weer eens een balletje te slaan. Daarna was het tijd voor een heerlijke bbq met een bijpassend drankje. De avond werd vervolgens ingeluid met coverband Witness met de leukste hits van nu en het verleden. Tot slot een DJ-setlist om het feest compleet te maken. Het was een uitermate geslaagde avond. Dank aan de organisatie! Een aantal foto’s van de avond zijn hier te vinden:

Foto’s