De Grote Club Actie

16 september 2017 begint de Grote Club Actie.

De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen.

Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om hun doelen te verwezenlijken. Alle soorten verenigingen kunnen deelnemen. Groot, klein, sport of cultuur; ze kunnen allemaal met de Grote Clubactie extra inkomsten genereren!

Uiteraard doet ook HTTC daar weer aan mee. Diverse leden gaan dan ook weer vanaf vandaag op pad om de loten aan de man te brengen. 80% van de omzet gaat naar de club. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie vele mooie prijzen te winnen. Bekijk het prijzenpakket van 2017 op https://clubactie.nl/prijzen.

Verslag OTC HOUTEN Zondag 3 september 2017

OTC Zondag 3 september 2017

Afgelopen zondag 3 september vond weer het jaarlijkse OTC toernooi plaats bij HTTC te Houten. Dit jaar werd er gekozen voor een slangen systeem om een ieder niet te veel wedstrijden te laten spelen en wellicht voor wat verassingen te zorgen.

In de ochtend werden er vierkampen gespeeld, een soort voorronde om in de middag bij de spelers van ieders eigen niveau terecht te komen. Gaf wel een aantal verassingen, maar de meeste wisten toch wel hun verwachtingen waar te maken.

In de middag poules werd er vervolgens gestreden om de eerste en tweede plek, zodat er per 2 poules een halve finale en een finale gespeeld kon worden.

In poule 1 & 2 ging het uiteindelijk tussen Henny Pouw en Wilco Roes, beide wisten al hun wedstrijden in de middagpoule te winnen. Wilco was met 21-12 en 21-15 in de finale te sterk. Hoewel Henny in de halve finale het nog wel moeilijk had met Hans Speek.

In Poule 3 & en 4 ging het uiteindelijk tussen Martin Smitz en Andre Snoek. Andre had helaas in het ochtend een wedstrijd verloren, waardoor hij zijn hoge rating niet kon waarmaken, maar uiteindelijk in deze poules wist hij wel te winnen. 21-18 en 21-19 was voldoende om de finale naar zich toe te trekken. Henk Wongsodikromo probeerde namens HTTC de eer nog hoog te houden, maar na een slopende eerste game in de halve finale waarin hij met 24-22 verloor, was het verzet gebroken.

In Poule 5 & 6 had HTTC meer geluk. Rien Krijger wist zichzelf te verbazen en boven zichzelf uit te stijgen. In drie games rekende hij af met Gerrit Leeflang. 21-19, 17-21en 21-15. Waardoor Rien met de eerste plek in deze poules er vandoor ging.

In poule 7 & 8 zat onze afdelingscompetitieleider en daar mag je toch elk jaar weer wel wat van verwachten. Hoewel hij wellicht de overhand had in de halve finale tegen Saskia wist hij het helaas niet waar te maken tegen Long John. Gilbert Dix sleepte er wel een derde game uit, maar die werd met ruime cijfers verloren. John Vrossink pakte in deze poules de eerste plaats.

In Poule 9 & 10 zaten de overige twee vertegenwoordigers van HTTC en die bereikte allebei de halve finale. Sterker nog deze wisten zij allebei te winnen en zodoende kwam er een echte HTTC finale in deze poules. Hans van Gemert tegen Gerrit Teeuw. Op papier natuurlijk een ijzersterke match in deze categorie. Echter bleek Gerrit toch onder de indruk van zo’n sterke tegenstander, want hij ging vrij ruim ten onder in de eerste game. 21-11. Hij probeerde wel te herstellen in de tweede game, maar ook dit was niet genoeg. De tweede game ging ook met 21-17 verloren, waardoor Hans de eerste plek pakte in deze poule.

Alle winnaars, maar ook tweede plekken gingen met een lekker flesje wijn naar huis. Een geslaagde dag met 40 deelnemers!

OTC toernooi bij HTTC op 3 september 2017

Uitnodiging OTC toernooi 3 september 2017

Beste OTC-leden,

Hoewel het nog volop zomer is, met een beetje regen af en toe, en we nog niet aan het najaar willen denken, wordt het wel weer tijd om aan het niveau te gaan werken. Zoals elk jaar is er op de eerste zondag van september het OTC toernooi bij HTTC in Houten. Een goede graadmeter of je de zomer goed bent doorgekomen en je klaar bent voor het najaar.

Bij deze wil ik jullie dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi.
Inschrijven kan via secretaris @ httc.nl

Het inschrijfgeld, te voldoen bij binnenkomst, bedraagt:
€ 4,00 voor OTC-leden
€ 5,50 voor niet OTC leden

Het toernooi begint rond de klok van 10.00 uur en de zaal is geopend vanaf 09.15.

Ik zie jullie allen graag op 3 september in Houten.

Met vriendelijke groet,
Jelle Klooster
HTTC

HTTC in halve finale Beker! (a.s. vrijdag in Tiel!)

HTTC is doorgedrongen tot de halve finales van de beker. In Houten werd gisterenavond TTVN uit Nieuwegein overtuigend met 11-4 aan de kant gezet door Kevin, Tycho, Stijn en Ruud. Een goede overwinning, waarmee zelfvertrouwen is getankt voor de halve finale, waarin Tielse TC wacht.

HTTC 5 was goed uitgerust na de walkover van vorige week tegen REGA en kwam goed uit de startblokken. Tycho, Kevin en Ruud wonnen hun enkel en zo kwam HTTC met 3-1 voor. Na twee spannende dubbels stond de stand weer gelijk: 3-3. Beide partijen wonnen vervolgens één pot. Daarna ging het snel: onder toeziend oog van vele supporters van binnen en buiten de club verloor HTTC geen enkele partij meer en stoomde zo door naar de benodigde 10 punten. Voor het eerst sinds 2006 bereikt een team van HTTC de halve finale. Destijds lukte het HTTC ook om de finale te halen. Lukt het het team van Kevin, Antwan, Stijn, Tycho, Natasja en Ruud om deze prestatie te evenaren?!

Aanstaande vrijdag speelt HTTC de halve finale in en tegen Tiel. Hierbij kan het team de nodige support gebruiken. Namens het gehele team en de club willen wij jullie dan ook vragen het team te komen steunen in Tiel. Als je mee wilt gaan naar de wedstrijd (en evt. kun rijden), laat dit dan even weten aan voorzitter@httc.nl of spreek een van de teamleden even aan op de club. Het team heeft er zin in en hoopt op jullie steun!

Voor mensen die op eigen gelegenheid gaan, onderstaand het adres:

Tielse TC
Beethovenstraat 24 
4003 KX Tiel

Aanvang wedstrijd: vrijdag 30 juni, 20.00 uur.