Nieuwe spelregel: Coaching tussen rally’s toegestaan

Goed nieuws voor alle coaches die hun pupil tijdens een duel vaker van handig advies willen voorzien: vanaf 1 september 2016 mag je ook tussen de rally’s in je speler in woord en gebaar coachen. Tijdens de rally’s coachen mag nog steeds niet en het is óók geen extra mogelijkheid voor overleg zoals in een time out, dus hou het advies kort. Het is niet de bedoeling dat deze nieuwe regel leidt tot vertragingen en langere wedstrijden. Geef je coachingsadvies dus kort en bondig!

Lees verder Nieuwe spelregel: Coaching tussen rally’s toegestaan

Uitnodiging OTC toernooi 4 september 2016

otc-batjeBeste OTC leden,
Hoewel het buiten mooi weer is en we nog niet aan het najaar willen denken, wordt het wel weer tijd om aan het niveau te gaan werken. Zoals elk jaar is er op de eerste zondag van september het OTC toernooi bij HTTC in Houten. Een goede graadmeter of je de zomer goed bent doorgekomen en je klaar voor het najaar bent.
Bij deze wil ik jullie dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi. Inschrijven kan via secretaris@httc.nl

Het inschrijfgeld, te voldoen bij binnenkomst, bedraagt:
€ 4,00 voor OTC-leden
€ 5,50 voor niet OTC leden

Het toernooi begint rond de klok van 10.00 uur en de zaal is geopend vanaf 09.15.

Ik zie jullie allen graag op 4 september in Houten.
Met vriendelijke groet,
Jelle Klooster
HTTC

Pieter en Benjamin winnen familietoernooi

Afgelopen maandag werd voor de jeugd het tafeltennisseizoen traditioneel afgesloten met het familietoernooi. Het was weer een geslaagd en gezellig toernooi met mooie spannende partijen. Pieter en zijn vader Benjamin (ook een tafeltennisser :-)) wisten dit jaar te winnen. De tweede plek was voor Tycho en zijn vader Simon. Tip voor alle andere ouders: iedereen is welkom om lid te worden bij HTTC, dit vergroot mogelijk de kansen voor volgend jaar! De jeugdcommissie wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Pieter haalt finale Middenmeerkampen!

Elk jaar, na afloop van de competitie, worden er door de afdeling Midden voor de jeugd de Middenmfoto 3eerkampen georganiseerd. Dit jaar deden 4 jeugdspelers van HTTC mee. Kevin, Julius, Ivo en Pieter. Julius en Ivo wisten de halve finales te bereiken, maar gingen net niet door naar de finale. Dit lukte Pieter wel en hij heeft daar een mooi resultaat behaald: een gedeelde 3e plaats. Helaas leverde dit op basis van onderlingresultaat net geen prijs op.foto 1