40-jarig jubileumfeest HTTC

Zaterdag 2 juni j.l. was het groot feest: HTTC bestaat dit jaar 40 jaar. Dat mocht goed gevierd worden! De dag begon met zogenaamd ‘inlooptafeltennis’. Met name voor oud-leden een mooie kans om weer eens een balletje te slaan. Daarna was het tijd voor een heerlijke bbq met een bijpassend drankje. De avond werd vervolgens ingeluid met coverband Witness met de leukste hits van nu en het verleden. Tot slot een DJ-setlist om het feest compleet te maken. Het was een uitermate geslaagde avond. Dank aan de organisatie! Een aantal foto’s van de avond zijn hier te vinden:

Foto’s

2 teams HTTC door naar 3e ronde beker

Twee van de vier HTTC-teams hebben zich naar de volgende ronde van de beker geslagen. HTTC 4 won met 10-6 bij Almere en HTTC 3 (team van de jonkies) zette relatief eenvoudig VTV thuis aan de kant met 13-5. HTTC 1 kwam helaas tekort tegen LTTC en ook HTTC 6 redde het niet bij Huizen.

De komende ronde neemt HTTC 4 het op tegen Rega thuis (donderdag), en HTTC 3 mag het proberen uit bij SVE (vrijdag).

Beker 2018: 4 van de 6 HTTC teams in 2e ronde

Ook dit jaar doet HTTC weer goed vertegenwoordigd mee aan de bekercompetitie van afdeling Midden met 6 teams. Inmiddels zit de poulefase erop, en 4 teams hebben zich weten te plaatsen voor de 2e ronde: HTTC 1, 3, 4 en 6. HTTC 2 en 5 redden het helaas niet in hun poules.

HTTC 1 en 4 werden in hun poules knap eerste, met allebei 37 punten. HTTC 1 mag komende week thuis aantreden tegen LTC (Lelystad), terwijl HTTC 4 juist naar Flevoland mag, tegen Almere. Ook HTTC 3 heeft haar poule gewonnen met een puntentotaal van 33 punten, en speelt thuis tegen VTV. HTTC 6 tot slot, werd tweede en speelt komende week uit bij Huizen. Hopelijk op naar meer bekersucces!