Saint Patricks day!

Op 17 maart wordt er in Ierland een groot feest gevierd; Saint Patricks day. Saint Patrick is de beschermheilige van Ierland en tijdens deze feestdag wordt hij herdacht. Het is een cultureel feest met massale carnavalachtige optochten en muziek. Het hele land kleurt groen; gezellig! Bij HTTC staat donderdagavond 15 maart dit jaar ook in het teken van Saint Patricks day. Geheel in stijl zal de kantine groen kleuren en er wordt speciaal Iers bier geschonken. Trek iets groens aan en kom meegenieten!

Tot dan! HTTC3

 

Voorjaarscompetitie 2018 senioren halverwege: een tussenbalans

De voorjaarscompetitie 2018 senioren is inmiddels op de helft, tijd voor een tussenbalans! In de reguliere competitie hebben drie a vier teams een goede kans op het kampioenschap, terwijl vier teams er een zware dobber aan zullen hebben om in hun klasse te kunnen blijven. Wisselend succes dus!

Hetzelfde geldt min of meer voor de duocompetitieteams. Hier staan drie van de tien teams op de eerste plek, maar zijn er ook de nodige teams die hard moeten strijden om degradatie te voorkomen. Lees verder voor de updates per team. Lees verder Voorjaarscompetitie 2018 senioren halverwege: een tussenbalans