HTTC in halve finale Beker! (a.s. vrijdag in Tiel!)

HTTC is doorgedrongen tot de halve finales van de beker. In Houten werd gisterenavond TTVN uit Nieuwegein overtuigend met 11-4 aan de kant gezet door Kevin, Tycho, Stijn en Ruud. Een goede overwinning, waarmee zelfvertrouwen is getankt voor de halve finale, waarin Tielse TC wacht.

HTTC 5 was goed uitgerust na de walkover van vorige week tegen REGA en kwam goed uit de startblokken. Tycho, Kevin en Ruud wonnen hun enkel en zo kwam HTTC met 3-1 voor. Na twee spannende dubbels stond de stand weer gelijk: 3-3. Beide partijen wonnen vervolgens één pot. Daarna ging het snel: onder toeziend oog van vele supporters van binnen en buiten de club verloor HTTC geen enkele partij meer en stoomde zo door naar de benodigde 10 punten. Voor het eerst sinds 2006 bereikt een team van HTTC de halve finale. Destijds lukte het HTTC ook om de finale te halen. Lukt het het team van Kevin, Antwan, Stijn, Tycho, Natasja en Ruud om deze prestatie te evenaren?!

Aanstaande vrijdag speelt HTTC de halve finale in en tegen Tiel. Hierbij kan het team de nodige support gebruiken. Namens het gehele team en de club willen wij jullie dan ook vragen het team te komen steunen in Tiel. Als je mee wilt gaan naar de wedstrijd (en evt. kun rijden), laat dit dan even weten aan voorzitter@httc.nl of spreek een van de teamleden even aan op de club. Het team heeft er zin in en hoopt op jullie steun!

Voor mensen die op eigen gelegenheid gaan, onderstaand het adres:

Tielse TC
Beethovenstraat 24 
4003 KX Tiel

Aanvang wedstrijd: vrijdag 30 juni, 20.00 uur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*