Lucien wint clubkampioenschappen 2018

Lucien heeft vandaag de titel op de jaarlijkse clubkampioenschappen van HTTC gepakt. Met 60% van het eerste team van HTTC op de deelnemerslijst, was het al wel waarschijnlijk dat de titel naar een van hen zou gaan.

Dit kwam ook uit. In de eerste poule A won Rens al zijn partijen, en werd Gert knap tweede. In de tweede poule A wist Lucien ook al zijn potten te winnen, met Jesse als duidelijke nummer twee. Vervolgens werden kruisfinales gespeeld. Gert mocht dus aantreden tegen Lucien, en deed dat naar behoren, maar kon Lucien niet echt in problemen brengen. In de andere kruisfinale gaf Jesse zeker goed partij aan Rens, maar kon ook niet voorkomen dat de finale tussen Rens en Lucien zou gaan. De finale tussen beide teamgenoten uit HTTC 1 was kwalitatief uiteraard prima. Lucien wist Rens zonder heel veel problemen te verslaan, waarmee hij revanche nam voor de verloren finale tussen beiden in 2016! Overigens werd er niet meer gespeeld voor de derde plek, wat betekende dat Gert en Jesse genoegen namen met een gedeelde derde plek. 

Ook waren er twee poules B. Hier werden uiteindelijk geen kruisfinales gespeeld, maar alleen een finale tussen beide nummers 1 uit de poules. Dit betekende: Fons tegen Ed. In een spannende wedstrijd trok Ed net aan het langst eind, waarmee hij een mooie 1e plek veroverde van de B-poules. In poule C werd geen finale gespeeld, omdat er geen andere poule C was. De prijzen werden hier ook verdeeld tussen teamgenoten: Kees wist de poule knap te winnen voor Ahmad.

Met de prijsuitreiking werd een mooie en gezellige dag afgesloten, in 2019 weer nieuwe kansen! Herman en Jorn worden erg bedankt voor de organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*