Beker 2018: 4 van de 6 HTTC teams in 2e ronde

Ook dit jaar doet HTTC weer goed vertegenwoordigd mee aan de bekercompetitie van afdeling Midden met 6 teams. Inmiddels zit de poulefase erop, en 4 teams hebben zich weten te plaatsen voor de 2e ronde: HTTC 1, 3, 4 en 6. HTTC 2 en 5 redden het helaas niet in hun poules.

HTTC 1 en 4 werden in hun poules knap eerste, met allebei 37 punten. HTTC 1 mag komende week thuis aantreden tegen LTC (Lelystad), terwijl HTTC 4 juist naar Flevoland mag, tegen Almere. Ook HTTC 3 heeft haar poule gewonnen met een puntentotaal van 33 punten, en speelt thuis tegen VTV. HTTC 6 tot slot, werd tweede en speelt komende week uit bij Huizen. Hopelijk op naar meer bekersucces!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*