Jeugd HTTC 2 kampioen!

Wedstrijdverslag Jeugd HTTC 2 tegen Shot (s) 2

Op 1 december traden de jongens van HTTC 2 aan tegen het team van Shot (s) 2. Deze dag kon HTTC 2 kampioen worden… en zo geschiedde! 

Voor de wedstrijd waren deze teams de nummers 1 en 3 van de competitie waarbij HTTC het behalen van het kampioenschap in eigen hand had door met minimaal 8-2 te winnen en Shot (s) nog een theoretische kans had.
De heenwedstrijd in Soest was al een voorbode voor wat zou volgen, de uitslag was daar 8-2 in het voordeel van HTTC met een viertal vijfsetters erbij. Voor HTTC speelden Sven, Teun en Thijs, Luca is de vierde speler van dit team en was aandachtig toeschouwer/supporter/coach.
Om alle setstanden op te noemen gaat te ver maar deze partij duurde, na gestart te zijn om 11.00 tot ruim na 15.00 uur. Er werden 47 sets gespeeld, 8 vijfsetters. Tweemaal werd een 0-2 achterstand omgebogen en drie keer een 1 -2 achterstand. Aan het eind stond er een door HTTC 2 dit seizoen niet eerder vertoond resultaat van 10-0 op het scorebord, met dank aan de coaching van Gert.
Het aantal sets gaf al aan hoe close elke partij was, Shot (s) knokte tot en met de laatste wedstrijd voor elk punt en voor de manier waarop zij sportief met het verlies om gaan verdient alle credits, hulde jongens!!

Luca, Sven, Teun en Thijs van harte gefeliciteerd met het kampioenschap, namens HTTC.

Een reactie op “Jeugd HTTC 2 kampioen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*