Indeling najaarscompetitie 2019 bekend

De indeling voor de najaarscompetitie 2019 is bekend! Via de TTapp is alles te raadplegen. HTTC treedt bij de senioren aan met 10 teams in de reguliere competitie en 7 teams in de duocompetitie. Dit zijn evenveel teams als in de voorjaarscompetitie. Bij de jeugd is er net als in het voorjaar één landelijk team. Wel zijn er helaas minder jeugdteams dan in het voorjaar: 2 i.p.v. 4.

HTTC heeft in het nieuwe seizoen bij de senioren aardig wat teams die bovenin meedoen, al is er helaas geen hoofdklasseteam meer. Het 1e klasseteam is behouden, en daarnaast zijn er nu drie 2e klasseteams; waarvan één het voormalig landelijk B jeugdteam. Verder twee gedeeltelijk nieuwe 3e klasseteams, één 4e klasseteam, twee 5e klasseteams en één 6e klasseteam.

In de duocompetitie doet HTTC mee met twee 3e klasse en twee 4e klasseteams. Ook een 5e klasseafvaardiging, en twee 6e klasseteams.

In de jeugd is opnieuw een landelijk team samengesteld met behalve Emmy geheel andere jeugdleden dan vorig jaar, en landelijk C dit keer. Ook is er een 5e en 6e klassejeugdteam.

De competities starten in de week van 9 september (en het landelijke team al op 7 september).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*