Clinic tafeltennislegende Bettine Vriesekoop

Voorzijde flyer
Achterzijde flyer

Voormalig Europees Kampioene (1982 én 1992) en Sportvrouw van het Jaar (1981 en 1985) Bettine Vriesekoop komt een tafeltennisclinic geven bij de Houtense Tafel Tennis Club (HTTC) op vrijdag 11 oktober 2019. Mis deze unieke kans niet!

Deze clinic, speciaal voor 50-plussers die graag fit en vitaal willen blijven, is geheel gratis en zal plaatsvinden in ons clubgebouw aan de Kruisboog 12 in Houten. Naast fit en vitaal blijven, is gezelligheid een belangrijk onderdeel binnen onze vereniging. Tafeltennis is ook een sport die uitermate geschikt is om deze drie zaken te combineren. Lekker bewegen op uw eigen niveau en tempo en daarnaast een hele gezellige groep leeftijdsgenoten. De kans op blessures is binnen het tafeltennis erg klein, waardoor men deze sport tot op hoge leeftijd uit kan oefenen. Zelfs als andere sporten niet meer mogelijk zijn.

Vrijdag 11 oktober 2019 zal er van 13:00 tot 15:00 uur (zaal open vanaf 12:45 uur) een clinic plaatsvinden onder leiding van deze ambassadrice van het tafeltennis. Deze clinic staat open voor iedereen die 50-plus is en nog niet (goed) bekend is met de sport. Het is dus laagdrempelig en voor zowel mannen als vrouwen! Het enige wat u mee hoeft te nemen is sportkleding of gemakkelijke kleding en binnensportschoenen met lichte zolen. We hebben een maximum van dertig plaatsen, dus inschrijven is verplicht. Dit kan via een e-mail naar clinic@httc.nl (op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt” en vol=vol). Ook kunt u naar dit adres mailen voor meer informatie. Kijk ook op www.httc.nl voor informatie over onze vereniging en activiteiten.

Kom kennis maken met een fantastische, gezellige vereniging en blijf fit door middel van een leuke sport. We zien uw inschrijving graag tegemoet. We zien uw inschrijving graag tegemoet.


Mede mogelijk gemaakt door Sportfonds Houten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*