Activiteitenmarkt

Afgelopen zaterdag 7 september heeft de jaarlijkse activiteitenmarkt plaats gevonden. Het doel van deze markt is om mensen enthousiast te maken om te komen tafeltennissen. Net als veel andere sportverenigingen was H.T.T.C dit jaar ook van de partij. Ondanks de lokale stortbuien stonden de vrijwilligers enthousiast de sport te promoten en met succes!
Veel mensen waren enthousiast over de sport en lieten weten dat ze binnenkort een keertje langs zouden komen om een balletje te slaan. Dankzij het harde werk van de vrijwilligers is het ondanks het weer toch nog een succes geworden.
Veel dank gaat uit naar: Tycho, Marcella, Hans, Ans, Stijn en Ruud voor het helpen bij de activiteitenmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*