Geslaagde clinic

Geslaagde clinic onder leiding van Bettine Vriesekoop

Vanmiddag (vrijdag 11 oktober) was het dan eindelijk zo ver: De clinic van Bettine Vriesekoop zou gaan plaatsvinden. Van de dertig beschikbare plaatsen waren er negenentwintig vergeven. Wegens wat afmeldingen waren er uiteindelijk vijfentwintig mensen aanwezig. We mogen dan ook concluderen dat het op dat gebied al een succes was.

Bettine begon met een presentatie over haar leven en (met name) haar tafeltennis carrière en over de keuzes die zij hier voor heeft gemaakt. Na deze presentatie, waar ook gelegenheid was om vragen te stellen, begaf de groep zich naar de zaal waar werd gestart met een warming-up.

Toen de spieren opgewarmd waren en iedereen lekker soepel bewoog, werd begonnen met de basis; hoe houd ik mijn batje goed vast, wat oefeningen voor balgevoel en oefeningen voor het reactievermogen. Vervolgens werden er achter de tafel nog een aantal oefeningen gedaan en er werd afgesloten met voor iedereen de mogelijkheid om een balletje tegen de voormalig kampioene zelf te slaan.

Na afloop nog even met de hele groep op de foto en daarna de dag afgesloten in de kantine. Gezien de leuke opzet en de fantastische reacties vanuit de groep, kunnen we wel stellen dat het een zeer geslaagde clinic was. Ik hoop velen van hen dan ook weer terug te zien bij onze club.

Ik wil ook heel graag Hanny Wolters, Dick Wolters en Hans van Gemert hartelijk danken voor hun hulp bij al het voorbereidende werk en op de dag zelf. Zonder hen was dit niet gelukt. Ook wil ik de NTTB en Sportfonds Houten voor het mede mogelijk maken van deze clinic.

Voor foto’s, klik op deze link.

Fijn weekend,

Kevin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*