Tussenstand de interne bekercompetitie (groep 1)

Hier de 1ste stand in de bekercompetitie. Even een paar opmerkingen.

Han is de enige uitzondering, zij moet alles bij elkaar 1- of 2 ronden volspelen en tegen iedereen dus 2x of 4x (over alle weken heen). Degene die er vorige week niet waren dienen deze week dus min 3 potjes te spelen, max 4. Zo weten degene die er morgen niet zijn dus ook wat ze te doen staat de eerst volgende training, nl min 3 partijtjes spelen.

En voor de duidelijkheid, je moet 2 partijtjes spelen en mag er maximaal maar 4 spelen! Elke partij méér wordt NIET verwerkt, waarbij je dan zelf moet aangeven welke partij dat was (indien je toch een 5de of 6de partij hebt gespeeld!

Zoals ik eerder gemeld had krijg je per gewonnen wedstrijd nog maar 1 punt. Ook krijg je per week dat je op de training was 1 punt, dat kan dus oplopen tot max. 12 punten ‘aanwezigheidspunten’.

Veel plezier met de stand en tot morgen.

Fred.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*