Tussenstand de interne bekercompetitie (groep 2)

Hier de 1ste stand in de bekercompetitie. Even een paar opmerkingen. Hans heeft aangegeven dat hij liever niet mee doet omdat hij niet weet of hij aan de minimaal te spelen wedstrijden per week kan voldoen. Ik heb liever in deze een eerlijk antwoord in deze (en die heeft hij dus gegeven) en respecteer zijn keuze, zijn uitslag is dan ook niet verwerkt (sorry Peter…).

Ferry is de enige uitzondering, hij moet alles bij elkaar 1 ronde volspelen en tegen iedereen dus 2x (over alle weken heen). Degene die er vorige week niet waren dienen deze week dus min 3 potjes te spelen, max 4. Zo weten degene die er morgen niet zijn dus ook wat ze te doen staat de eerst volgende training, nl min 3 partijtjes spelen. En Jeffrey, je moet er eigenlijk zo’n 3 spelen omdat je er vorige week maar eentje hebt gespeeld.

Zoals ik eerder gemeld had krijg je per gewonnen wedstrijd nog maar 1 punt. Ook krijg je per week dat je op de training was 1 punt, dat kan dus oplopen tot max. 12 punten ‘aanwezigheidspunten’.

Veel plezier met de stand en tot morgen.

Fred.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*