HTTC per direct GESLOTEN

Vanwege de uitgebreidere maatregelen tegen het Coronavirus hebben de HTTC-leden onderstaande email ontvangen van het bestuur

Beste HTTC leden,

Inmiddels heeft de realiteit ons ingehaald. Waar we donderdagavond nog een bericht naar jullie stuurden waarin we aankondigden open te blijven, zijn we nu genoodzaakt om die beslissing bij te stellen. We hebben jullie gemeld dat we weloverwogen dat besluit hebben gemaakt en dat we het zouden heroverwegen als dat nodig bleek. Dat moment is met de nieuwe overheidsmaatregelen aangekomen.

Om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, heeft de overheid besloten dat men sociale contacten waar mogelijk moet vermijden. Dit houdt ook in dat sportclubs hun deuren moeten sluiten. Wij geven hier natuurlijk gehoor aan en zullen PER DIRECT EN TOT NADER ORDER GESLOTEN blijven. Het zal in ieder geval tot 6 april duren. Wellicht langer. Zodra het verantwoord is, zullen we weer open gaan. Ook dat zullen we jullie zo spoedig mogelijk laten weten.

Hopelijk tot snel en in goede gezondheid.

Namens het bestuur,

Kevin van Vliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*