Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MJ Zomerkamp 2019

11 augustus - 17 augustus

Bij veel verenigingen is het alweer het onderwerp van gesprek en hangt er een poster van het MJ Zomerkamp 2019. Omdat er in deze periode van het jaar vaak vakanties gepland worden brengen wij graag het kamp nog even onder de aandacht.

De teller van het aantal inschrijvingen staat (5 feb) alweer op 35. Het zomerkamp vind dit jaar plaats in Tilburg en is van 11 t/m 17 augustus 2019.

Voor wie?
Voor alle tafeltennissende jeugdleden die zin hebben in een sportief tafeltennisavontuur in hun zomervakantie, wordt dit kamp georganiseerd.
Er wordt getraind in verschillende groepen die op niveau worden ingedeeld. Het niveau is elk jaar ontzettend divers en loopt van starter t/m 1ste divisie spelers.

Uiteraard is er ook een onwijs gezellige ploeg begeleiding.
We hebben trainers, een activiteitencommissie en onze eigen keukenploeg! Oftewel; allemaal gezellige, sportieve, enthousiaste en ervaren begeleiders die er samen met jullie een geweldig kamp van gaan maken.

Waar?
We trainen dit jaar in de prachtige accommodatie van TTV Red Stars ‘58. De accommodatie waar we o.a. slapen en andere activiteiten organiseren is op landgoed Sparrenhof in Tilburg. Deze prachtige(!) accommodatie bestaat uit twee grote slaapzalen, een eetzaal/recreatiezaal, een keuken, een grote speeltuin, sportvelden en plekken om heerlijk te chillen met elkaar.

Wanneer?
MJ Zomerkamp 2019: 11 t/m 17 augustus 2019.
De deelnemers arriveren op de eerste dag in de middag en het vertrek is op de laatste dag aan het einde van de ochtend.

Programma:
Er word veel getafeltennist, maar daarnaast staan er nog allerlei andere fantastische activiteiten op het programma.
Overdag krijg je meerdere uren tafeltennistraining van ervaren trainers. Maar we doen nog veel meer leuke dingen. Wat te denken van een stoere bootcamp, een peanutballtoernooi, zwemmen, een bioscoop bezoek en nog véél meer! Vanzelfsprekend is er ook iedere dag tijd om te rusten en te chillen met elkaar.

Catering:
Tijdens het kamp is er de gehele week een keukenploeg aanwezig. Zij zorgen er voor dat er voor iedereen altijd voldoende is, en dat er ook gedacht wordt aan de vitamientjes. Ook trakteren zij op heerlijke tussendoortjes.

MJ cadeau:
Iedereen ontvangt een gaaf kampshirt! Daarnaast zou het zomaar kunnen dat de deelnemers tijdens het kamp nog een extra verrassing te wachten staat!

Kosten:
MJ Zomerkamp 2019 in Tilburg: €295,-

Inschrijven:
Inschrijven doe je op: www.tafeltenniskampen.nl.
Er zijn nog vrije plekken en er is geen inschrijflimiet per vereniging.

Gegevens

Begin:
11 augustus
Einde:
17 augustus