Archieven februari 2016

Competitie halverwege

Het is eind februari, en dat betekent dat de eerste helft van de voorjaarscompetitie er weer op zit! Als we de balans opmaken, doet HTTC in vrijwel elke competitie goed mee. HTTC 3, 4, 5 en 9 doen bovenin mee en maken in meer of mindere mate kans op het kampioenschap. Alleen HTTC 4 staat vooralsnog eerste. HTTC 1 lijkt zich te gaan handhaven in de hoofdklasse, terwijl HTTC 2 moet vrezen voor degradatie uit de 1e klasse, als niet snel de benodigde punten worden binnengehaald. HTTC 6 t/m 8 en 10 moeten allen proberen voor een mooie 2e of 3e plek te gaan.

Lees meer

Nieuwe website online!

Op 19 februari is de nieuwe website van HTTC online gegaan. De vorige website draaide op sterk verouderde software. Het bestuur heeft ervoor gekozen om een nieuwe site te maken met een enorm gebruiksvriendelijk pakket. Het plaatsen van berichten en het updaten van de site is nu veel makkelijker geworden. Maar de site is nog niet af! We zijn nog op zoek naar nieuwe foto’s, bijvoorbeeld bij het onderwerp ‘Tafeltennisrobot’. Heb je leuke recente foto’s? Mail ze naar bestuur@httc.nl

Stijn Zijtregtop nieuwe clubkampioen bij de jeugd!

P1236209_kampioenenBij de clubkampioenschappen voor de jeugd waren de spelers ingedeeld in 2 poules. De competitiespelende jeugd vanaf de 6e klasse speelde in poule 1 en de starters en recreanten in poule 2. Het was een gezellig toernooi waarbij er ook een groot aantal ouders en familieleden aanwezig waren. In poule 2 werd de finale gespeeld tussen Luca Lamars en Emil Spier. Het was een spannende partij die uiteindelijk gewonnen is door Luca. In poule 1 kwam het tot een duel tussen Ramon Eikens, de clubkampioen van vorig jaar, en Stijn Zijtregtop. De heren waren aan elkaar gewaagd! Stijn wist dit jaar de titel te winnen in een hele spannende wedstrijd in de 5e game met een stand van 12-10.