Archieven januari 2023

In Memoriam Diana Verburg

Recent bereikte ons het bericht van het overlijden van Diana Verburg.

Diana is ruim 10 jaar lid van onze tafeltennisvereniging geweest. Zij was een fanatiek en zeer gewaardeerd lid van de 55+ groep. Daarnaast ontfermde Diana zich over de planten en struiken die naast ons clubgebouw staan. Mede dank zij haar inzet hebben we nog steeds de zeer verzorgde borders naast de opgang van onze tafeltennishal. Begin 2018 stopte ze om meer tijd te kunnen geven aan de zorg voor haar man Steef.

Diana is 89 jaar oud geworden.

Jan de Roos

Workshops schuifeltafeltennis zondag 6 november 2022

Op zondag 6 november werden, onder leiding van Saskia Meijer en Lars Wildenborg, twee geslaagde workshops bij HTTC in Houten georganiseerd. In het kader van het Schuiftafeltennisproject zijn alle reguliere pilotverenigingen in de ochtend meegenomen in de basis van het Schuiftafeltennis en een stuk ‘Veelzijdig Bewegen’ (Breed Motorisch Ontwikkelen). In de middag is er aan alle pilot Para-verenigingen een verdieping gegeven op de workshop Schuiftafeltennis van vorig jaar.

Johan Cruyff Foundation & Dirk Kuyt Foundation

Verjaardag Rien (Gebouwbeheerder) maandag 31 oktober 2022

Op maandag 31 oktober werd de verjaardag van onze gebouwbeheerder Rien Krijger gevierd. In verband met zijn 75e verjaardag. Dit was een surpriseparty voor Rien, georganiseerd door zijn dochter Elise. Om klokslag 00:00 werd hij 75 jaar. Dit hebben wij gevierd met diverse clubleden. Rien heeft genoten van zijn surpriseparty en hij is zeer dankbaar dat zijn dochter Elise het heeft georganiseerd en dat hij het kon vieren met zijn beste vrienden/clubleden.