Wie wordt de ZomerAvond Kampioen (ZAK) 2023 van Utrecht?

Voor de zevende keer alweer organiseren de Utrechtse tafeltennisverenigingen SVO, UTTC en SVE de zomeravond-kampioenschappen. Op vijf vrijdagavonden worden meerkampen verspeeld, één keer bij SVO, twee keer bij UTTC en twee keer bij SVE. Iedereen kan meedoen, welk niveau je hebt maakt niet uit. Spelers van andere verenigingen zijn van harte welkom en ook als je geen lid bent van een vereniging kun je meedoen. Het doel is om in een sportieve sfeer een avondje te tafeltennissen tegen spelers van vergelijkbaar niveau! Iedereen wordt ingedeeld in vier-, vijf- of zeskampen; je speelt dus drie, vier of vijf potjes per avond.

Elke avond zijn prijzen te verdienen, maar de resultaten worden ook opgeteld. Diegene die de meeste punten behaalt, is

de ZAK 2023 van Utrecht en ontvangt een prijs van € 100!

Om de eindwinnaar te bepalen is een systeem ontwikkeld, waarbij je op elke avond punten behaalt voor het algemeen klassement. Daarbij maakt het niet uit wat je niveau is, want winnaar worden van de sterkste meerkamp levert net zo veel punten op als een andere meerkamp winnen. Verder verdien je punten als je van duidelijk hoger geklasseerde tegenstanders wint. De 4 beste resultaten worden opgeteld voor de eindrangschikking. Maar als je maar 1 of 2 keer mee wilt/kunt doen dan is dat ook prima! Je doet dan natuurlijk niet mee voor het eindklassement, maar wel voor de dagprijzen.

Deelname kost € 4,- per avond (graag gepast betalen aan de zaal of ter plaatse pinnen). We spelen op 5 vrijdagen in drie verschillende zalen en beginnen steeds om 19:30 uur:

Op vrijdag 14 juli bij SVO (Mereveldlaan 12, De Meern)

Op vrijdag 21 juli bij UTTC (Duurstedelaan 14a, Utrecht)

Op vrijdag 28 juli bij SVE (Loevenhoutsedijk 4, Utrecht)

Op vrijdag 11 augustus bij SVE (Loevenhoutsedijk 4, Utrecht)

Op vrijdag 18 augustus bij UTTC (Duurstedelaan 14a, Utrecht)

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen met vermelding van de avonden dat je mee wilt doen naar: tafeltennis.utrecht@gmail.com