Archieven augustus 2023

3 september 2023 Uitnodiging OTC toernooi 

Beste OTC-leden, 

Zoals elk jaar is er op de eerste zondag van september het OTC-toernooi bij HTTC in Houten. Een goede graadmeter of je de zomer goed bent doorgekomen en je klaar bent voor het najaar. 

Bij deze wil ik jullie dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi. Inschrijven kan via secretaris@httc.nl 

Het inschrijfgeld, te voldoen bij binnenkomst, bedraagt: 

€ 4,00 voor OTC-leden 

€ 5,50 voor niet OTC leden 

Het toernooi begint rond de klok van 10.00 uur en de zaal is geopend vanaf 09.15. Ik zie jullie allen graag op 3 september in Houten. 

Met vriendelijke groet, 

Arjan Kingma  

Ruud van Reenen   

HTTC 

Het nieuwe seizoen gestart met de eerste trainingsdag bij HTTC. 

Op vrijdag 18 augustus is het seizoen weer begonnen voor de jeugdspelers. In samenwerking met Tafeltennisacademie Amersfoort hebben er 20 deelnemers zich ingeschreven voor deze training. Onder begeleiding van 4 trainers werd er hard gewerkt in ons gezellige clubhuis. 
Van HTTC deden er mee Dian, Niek, Kasper, Thijs, Rasmus en Cas. De andere aanwezige spelers kwamen van Over ’t Net, VTV, UTTC, DSV Relax, Woudenberg, SVO, Almere United, Woerden en SHOT Soest. De trainers Anouk van den Boom, Tobias Lamers, Cheuk Ko en Juliet hadden voor de spelers een mooi programma samengesteld met 2 trainingen en  gevarieerde warming up momenten. 

Iedere speler heeft minimaal 1x meerballen gehad, dus ook aan de eigen techniek en eigen doelen kon goed gewerkt worden. Met een goed gevoel hebben wij met z’n alle deze warme en intensieve topdag mogen afsluiten. Graag tot de volgende training. 

Cheuk Ko