Nico wordt 90!!!

Het oudste en nog steeds spelende HTTC-lid, Nico Huffels, wordt zaterdag 29 augustus maar liefst 90 (!!!) jaar. Elke maandag- en vrijdagochtend is hij te vinden op de Kruisboog en alleen gedurende de Corona-crisis heeft hij – net als alle andere leden – een aantal maanden verstek moeten laten gaan.

De 55+ groep van HTTC wil Nico op maandag 31 augustus eens extra in het zonnetje zetten en dat betekent niet alleen koffie en een gebakje maar ook …… en dat blijft dus nog een verrassing! We willen hem op zijn verjaardag ook helemaal bedelven onder de briefkaarten met felicitaties. Helaas is vanwege de AVG verboden om zonder Nico’s toestemming zijn adres te publiceren op deze site, maar schiet gerust een 55+-lid aan om Nico’s adresgegevens te krijgen om hem een kaartje te sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*