Nieuwe aanwinsten HTTC 1 stellen zich voor

Het Hoofdklasseteam heeft voor de voorjaarscompetitie 2016 maarliefst twee versterkingen aangetrokken in de personen van Douwe Peper en Jesse Oostveen. Hieronder stellen beide spelers zichzelf voor. Wij heten Douwe en Jesse van harte welkom bij de club en wensen hen enorm veel succes in de hoofdklasse, dat het een leuk en succesvol seizoen mag worden!

DouweHallo, ik ben Douwe! Ik ben 15 jaar oud en ik speel nu sinds 4 jaar tafeltennis. Ik ben begonnen bij DTV Smash in Driebergen en heb daar één seizoen in de zesde klasse jeugd gespeeld. Daarna heb ik tot aan Landelijk A gespeeld bij TTVN en ben toen overgestapt naar SKF inVeenendaal,waar ik nu Kampioenspoule bij de jeugd speel. Mijn favoriete slagen zijn de forehand en backhand versnellingen.Ik denk dat mijnsterkepunten zijn dat ik vrij sterk ben in de rally en veel terugheb.Ik heb veel zin om dit seizoen in de Hoofdklasse bij HTTC te spelen en ik weet zeker dat het een leuk seizoen gaat worden!

JesseHoi, ik ben Jesse! Ik ben 20 jaar en speel nu ongeveer 5 jaar tafeltennis. Ik ben begonnen bij mijn club in Bilthoven (Iduna), waar ik ook Landelijk heb gespeeld in de jeugd. Daarna heb ik bij TTVN gespeeld (Landelijk B en 1e klasse) en bij SVE (1e klasse). Mijn favoriete slagen zijn service en service ontvangst. In de rally’s speel ik rustig en wacht ik mijn kans af om te versnellen. Ik hoop dat ik dit seizoen in de Hoofdklasse goed ga spelen en dat ik veel plezier ga hebben met mijn teamgenoten!