Het nieuwe seizoen gestart met de eerste trainingsdag bij HTTC. 

Op vrijdag 18 augustus is het seizoen weer begonnen voor de jeugdspelers. In samenwerking met Tafeltennisacademie Amersfoort hebben er 20 deelnemers zich ingeschreven voor deze training. Onder begeleiding van 4 trainers werd er hard gewerkt in ons gezellige clubhuis. 
Van HTTC deden er mee Dian, Niek, Kasper, Thijs, Rasmus en Cas. De andere aanwezige spelers kwamen van Over ’t Net, VTV, UTTC, DSV Relax, Woudenberg, SVO, Almere United, Woerden en SHOT Soest. De trainers Anouk van den Boom, Tobias Lamers, Cheuk Ko en Juliet hadden voor de spelers een mooi programma samengesteld met 2 trainingen en  gevarieerde warming up momenten. 

Iedere speler heeft minimaal 1x meerballen gehad, dus ook aan de eigen techniek en eigen doelen kon goed gewerkt worden. Met een goed gevoel hebben wij met z’n alle deze warme en intensieve topdag mogen afsluiten. Graag tot de volgende training. 

Cheuk Ko