Scholenkampioenschap Tafeltennis 2024

Op 17 januari 2024 vindt de volgende editie van de Scholenkampioenschap Tafeltennis plaats. Dit spektakel zal plaatsvinden in het clubgebouw van de Houtense TafelTennis Club (HTTC) op locatie: Kruisboog 12, 3994 AE, Houten.

Bereid je voor op een middag vol plezier en sportiviteit, waar iedereen welkom is om zichzelf te zijn!

Het toernooi start om 13:30 en eindigt om 17:00. Alle leerlingen van groep 5 t/m 8 zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve evenement. Maar er staat meer dan alleen eer op het spel, want de winnende school gaat naar huis met de glinsterende kampioenschapstrofee! De huidige titelhouders van 2023, OBS Ridderspoor, staan klaar om hun troon te verdedigen in deze spetterende tweede editie.

Wil jij een plaats in de geschiedenis van het Scholenkampioenschap Tafeltennis en zit je in groep 5 t/m 8? Schrijf je nu GRATIS in via deze link: https://forms.gle/zvS3wQRwu8o2Ag5EA.

Wacht niet te lang, want er is beperkte ruimte beschikbaar voor deelnemers. Als je je aanmeldt, kun je je ook inschrijven voor een voorafgaande tafeltennisclinic onder deskundige begeleiding van onze club.

Heb je vragen of heb je meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar: jeugdcommissie@httc.nl.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke dag vol tafeltennisactie en plezier! Schrijf je snel in, want de plekken zijn beperkt!

groetjes,

Claudia