Basisscholentoernooi Tafeltennis 2024 bij HTTC: Basisschool de Triangel neemt de wisselbeker mee naar huis

Datum: 17 januari 2024

Op woensdag 17 januari 2024 bracht HTTC (Houtense Tafeltennis Club) de tafeltennisvaardigheden van basisschoolleerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 samen tijdens het Basisscholentoernooi 2024. Met een indrukwekkende opkomst van 66 deelnemers, afkomstig van 13 verschillende scholen uit Houten, beloofde het toernooi een spannende strijd te worden.

De enthousiaste deelnemers werden verdeeld over 12 poules, waarin ze in vijf- en zeskampen de strijd aangingen om de felbegeerde overwinning. Het niveau van de wedstrijden was hoog, en de sportieve geest onder de leerlingen zorgde voor een sfeer van gezonde competitie. Per poule gingen de winnaar en de tweede plaats met een mooie beker naar huis!

Met zoveel talent op het speelveld was het voor de organisatoren geen eenvoudige taak om de uiteindelijke winnende basisschool te bepalen. Na een intense strijd en nauwgezet berekenen van de resultaten, kwam Basisschool de Triangel als glansrijke winnaar uit de bus. De Triangel behaalde het hoogste winstpercentage en mocht met trots de wisselbeker in ontvangst nemen. 

HTTC kijkt terug op een succesvol evenement en feliciteert Basisschool de Triangel met hun welverdiende overwinning. We bedanken de vrijwilligers van de club die samen dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. Mocht uw kind geïnteresseerd zijn geraakt in tafeltennis, dan bieden we hem of haar de mogelijkheid om twee proeflessen te volgen. Deze proeflessen vinden plaats op zaterdag van 12:00 tot 13:15. U kunt uw kind hiervoor opgeven door een mail te sturen naar jeugdcommissie@httc.nl met daarin de naam en de leeftijd van uw kind.