Clubkampioenschap — Editie 2024 Voor Lage Ratings

Op 19 januari was het zover, 21 deelnemers stonden in de startblokken voor de clubkampioenschappen in de C-,D- en E-klasse. Het toernooi begon met 7 driekampen. Hierna mochten de nummers 1 verder in de C-klasse, de nummers 2 in de D-klasse en de nummers 3 in klasse E, waar nog zevenkampen gespeeld zouden worden. De hele avond werd best of three gespeeld, zodat er veel wedstrijden gespeeld konden worden, zonder dat het té lang zou duren.

De voorrondes kenden enkele (kleine) verrassingen. Mitchell en Hans wisten beiden de C-klasse te bereiken, ten koste van Yuriy en Peter, terwijl Willy zichzelf terug kon vinden in de D-klasse na winst tegen Michel. Daarna werden de zevenkampen gespeeld.

In de E-klasse wist Michel wel alles overtuigend te winnen, daarachter was het spannend, Arjan haalde op onderling resultaat de tweede plek boven Anke. Klasse D werd gewonnen door Peter, die op onderling resultaat nieuwkomer Yuriy voorbleef. Jorn haalde de derde plek in deze poule. Ook in de C-klasse zat het dicht bij elkaar. Jan en Aditya eindigden op evenveel punten, maar op onderling resultaat werd Jan eerste. Mitchell legde beslag op de derde plek. Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Als organisatie kijken we terug op een leuk en geslaagd toernooi, waarbij de voorrondes goed uitpakten en ervoor zorgden dat in de zevenkampen maximaal veel spannende wedstrijden werden gespeeld.

Tot volgend jaar!

Herman en Jorn

C-KlasseKlasseringPunten
Jan Kints15
Aditya Mishra25
Mitchell Westerveld34
Eric van Zijl Langhout43
Ruben Riemens52
Frans van Mil61
Hans van Gemert 71
D-KlasseKlasseringPunten
Peter van der Pijl15
Yuriy Bayder 25
Jorn Hoornhoud34
Thijs van de Meer 43
Sander de Boer-Laeven52
Willy Wagenmans61
Remon van Ramele71
E-KlasseKlasseringPunten
Michel Vredendaal16
Arjan Kingma24
Anke Eling34
Bertus de jong43
Gerrit Teeuw53
Frank Bijkerk61
Roger Schmitz70