Nieuwe Afrasteringen in de zaal

Zoals jullie wellicht al hebben gezien, hebben we sinds kort nieuwe afrasteringen in de zaal staan. Joost Helbo wilde met zijn bedrijf Interaxy een bijdrage leveren aan de club door middel van sponsoring. We hebben gezamenlijk gekeken naar wat we de beste optie vonden en het vervangen van een deel van de afrasteringen had de voorkeur.

De eerste levering was niet naar wens door gebruik van een nieuw frame, maar dat werd snel opgelost. Zo konden Joost en teamgenoot Sander op de eerste dag van de lente op de eerste tafel de nieuwe afrasteringen inwijden. En daar kreeg Joost vleugels van, want hij won zijn beide enkels (in de duo-competitie).

Ook het bord boven de ingang was hard aan vervanging toe. Dat is dus ook aangepakt en het nieuwe bord, naar ontwerp van Fleur de Kroon, hangt inmiddels. Daarnaast is ook de tv vervangen door een  veel nieuwer exemplaar. Deze is door Rien Krijger ter beschikking gesteld aan de club. Zo gaan we met een frisse uitstraling het nieuwe seizoen in.

Bedankt Joost, Fleur en Rien!