Karel is een voornaam van Germaanse afkomst en betekent hetzelfde als kerel

Binnen gekomen bericht van ene Karel:

Ik (Karel) ben gevraagd, als dorpskomiek, om de mailing van de trainer over te nemen omdat het hem te veel tijd kost en hij zijn tijd nuttiger kan gebruiken voor de werkzaamheden voor de NTTB. Welnu, ik doe dat met plezier en kom dan ook graag tijdens de trainingen de sfeer proeven en de resultaten bekijken van het bekeren. Tevens geldt dat de stukjes van jullie trainer vaak vol zat met taal- en grammaticale- vouten, iets waar ik een hekel aan heb, een eenvoudige check met een spellengschecker is toch zo gebeurt zou je zeggen.

Gisteren dan voor het eerst meegekeken en gelijk genoten. Mooie binnenkomer was natuurlijk dat jullie gelijk op jullie mieter kregen omdat de training pas 12 minuten later kon beginnen omdat diverse van jullie te laat kwamen binnen gehuppeld en dan ook nog eens moesten omkleden. Kijk daar kom ik voor, spektakel, daar ben ik niet vies van.

Zie voor meer commentaar van Karel de page van Interne competities.